BALIKESİR / DURSUNBEY - Durabeyler Şehit Faruk Gezen İlkokulu

Durabeyler Şehit Faruk Gezen İlkokulu

Durabeyler Şehit Faruk Gezen İlkokulu/Durabeyler Mahallesi DURSUNBEY
Vizyon
Okulumuzu İlimiz kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmek. Okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Merkezi Sistem Kalorifer
Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.
Öğretmenleri taşıyan servis mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Durabeyler Köyü ilçe merkezinin kuzeyinde yer alan, yaklaşık 10 km uzaklıkta merkez köydür.
Durabeyler köyü- Dursunbey arası yaklaşık 10 km dir.
Okulumuzda Hali Saha ve Çok amaçlı Spor Salonomuz mevcuttur.